Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

>

Bestek

Edelstaal bestekEen mooi gedekte tafel heeft mooi bestek. Mes en lepel worden al net zolang gebruikt als het bord terwijl de vork een recentere uitvinding is. De meest gebruikte soorten tafelbestek zijn edelstaal bestek, zilver bestek en verzilverd bestek. De keuze voor een bepaalde soort tafelbestek is vaak sterk afhankelijk van het beschikbare budget. Maar waar u ook voor kiest, in ieder segment en van ieder materiaal wordt mooi tafelbestek aangeboden. Veel aanbieders van zilver bestek bieden de zelfde modellen bestek ook aan als verzilverd en edelstaal bestek. Kinderbestek moet vooral leuk en mooi zijn, zodat het ondersteund bij het leren zelfstandig eten. Daarom is kinderbestek in de leukste thema's beschikbaar, zoals Woezel & Pip bestek van Zilverstad.

Zilver bestek

Zilver WMF bestekZilver bestek is een geweldig product om aan kinderen of kleinkinderen door te geven. Het tafelbestek kan ingegraveerd worden met initialen, een monogram of wapen. Zo wordt zilver bestek een echt familiestuk. Door de topkwaliteit gaat een zilveren bestekset generaties mee, zonder waarde te verliezen. Van merken, zoals Wilkens bestek en WMF bestek is tweedehands zilver bestek volop verkrijgbaar. Met de huidige prijzen van zilver is het aanschaffen van een zilveren bestek een dure aangelegenheid. Maar als u echt een zilver bestek wilt hebben is het verstandig de optie van een tweedehands bestek op een veiling te overwegen. Veel mensen verkopen door de hoge prijzen hun zilver bestek wat juist de prijzen weer iets drukt.

Zilver bestek merken

Robbe & Berking zilver bestekIn zowel Nederland als Duitsland zijn veel bekende producenten die goed en mooi zilver bestek maken. Als u niet in een keer een heel bestek kunt kopen dan kan u gebruik maken van de mogelijkheid om losse onderdelen te kopen.

Edelstaal bestek

Alessi edelstaal bestekHet meeste tafelbestek voor thuis wordt gemaakt uit edelstaal. Messen zijn vaak deels of geheel van molybdeenlegeringen, dat blijft beter scherp. Edelstaal bestek is in vele prijsklassen verkrijgbaar en is altijd een goedkoper alternatief dan verzilverd bestek of een zilveren bestekset. Maar het heeft niet die warme glans van zilver bestek. Doordat edelstaal bestek het meest verkochte bestek is, is het aanbod ook het grootst. Ook grote merken, zoals Villeroy & Boch maken mooi edelstaal bestek. De meeste modellen zilver bestek zijn ook in een edelstalen bestek varriant verkrijgbaar. Dat geldt zeker voor grotere fabrikanten, zoals WMF.

Edelstaal bestek merken

Iittala edelstaal bestekNiet allen Nederlands of Duitse edelstaal bestek is mooi ontworpen van het beste edelstaal. Ook Italiaanse en Finse aanbieders bieden de mooiste merken edelstaal bestek.

Kinderbestek

Woezel en Pip kinderbestekKinderbestek maakt het eten voor jonge kinderen eenvoudiger. Wilt u uw baby helpen dan kunt u kiezen voor babybestek. Het speciale ergonomische design van het kinderbestek maakt het makkelijker voor kinderen om met bestek te kunnen eten en oefenen. Babybestek, zoals van Todler, vult de hele hand, waardoor een baby meer grip heeft. Amefa heeft kinderbestek met leuke opdruk en felle kleuren. Kortom als u op zoek gaat naar een geschikt kinderbestek laat u dan goed voorlichten, want niet zomaar ieder bestek is geschikt voor iedere leeftijd. Zo leert u uw kind zo snel mogelijk zelfstandig eten en wordt het eten nog gezelliger.

Verzilverd bestek

WMF verzilverd bestekEen goedkoper alternatief dan zilver bestek is verzilverd bestek. Verzilverd bestek wordt gemaakt door een verzilverde laag op een ondergrond van edelstaal of alpaca aan te brengen. Dit oxideert net als zilver bestek, en heeft een kortere levensduur. Verzilverd bestek is een goedkope keuze, wanneer het budget geen Zilver bestek toelaat. Standaard verzilverd bestek van 900-grams kan bij normaal gebruik gemiddeld tien tot vijftien jaar mee gaan. Bij incidenteel gebruik, zoals voor speciale gelegenheden is dit natuurlijk veel langer. Grote fabrikanten, zoals WMF bieden modellen zilver bestek ook aan als verzilverd bestek.