Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Gero Gero Cube bestek

Mooi Gero bestek voor op tafel, het leven is verrukkelijk! Geniet van de mooie dingen.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Meer merken
> > >

Auerhahn edelstaal bestek

Auerhahn logoAuerhahn is een Duits bedrijf uit het Zwarte Woud dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. Auerhahn heeft een uitgebreid aanbod aan edelstaal bestekken. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid aanbod aan leuk kinderbestek. Naast bestek maakt Auerhahn ook nog ornamenten voor op tafel. Maar Auerhahn maakt tegenwoordig nog veel meer producten voor in de keuken. Kortom Auerhahn is een allround bedrijf als het gaat om eten en de bereiding daarvan.

Auerhahn bestek

Auerhahn Omnia bestekBestek van Auerhahn valt op. Het ontwerp is uniek, materialen en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast is Auerhahn bestek vaatwasmachinebestendig. Een bestek van Auerhahn voegt iets speciaals om uw tafel setting en de dag-tot-dag. Met het uitgebreide aanbod aan Auerhahn bestek is er altijd een bestek dat bij uw levensstijl past. Alle Auerhahn bestek modellen zijn compleet en kunnen aangevuld worden indien gewenst. Zo stelt u een Auerhahn bestek samen dat bij u past.

Auerhahn bestekken

Aerhahn Jazz bestekAuerhanh heeft veel bestekken die zich al bewezen hebben, maar ontwerp ook met enige regelmaat nieuwe bestekken. Alle Auerhahn bestekken zijn gemaakt van hoogwaardig 18/8 edelstaal en prachtig afgewerkt. Bekende Auerhahn bestekken zijn:

Auerhahn kinderbestek

Auerhahn kinderbestek reissetHet Duitse Auerhahn biedt naast veelzijdig edelstaal bestek een uitgebreid assortiment kinderbestek aan. Binnen het kinderbestek assortiment van Auerhahn wordt onderscheid gemaakt tussen neutraal en bont kinderbestek. Waarbij neutraal kinderbestek zonder opdruk is en bont kinderbestek vrolijke opdrukken heeft. Auerhahn biedt bij het kinderbestek ook bijpassend kinderservies van porselein aan. Als u dus in één keer een leuk eet setje wilt kopen voor kind of kleinkind dan biedt Auerhahn u voldoende mogelijkheden. Naast kinderbestek biedt Auerhahn ook babybestek aan. Dit babybestek is gemaakt van 18/8 edelstaal en is ergonomisch gevormd, zodat eten een makkie wordt.

Auerhahn bestek kopen

Auerhahn Vitto bestekAuerhahn heeft van ieder bestek een prachtig Auerhahn bestekset te koop. Deze bestekset vormt een goed begin van uw Auerhahn bestek. Omdat Auerhahn ook alle bestek onderdelen los verkoopt kunt u zonder moeite uw Auerhahn bestek aanvullen tot een bestek dat echt bij u past. Auerhahn behoort niet tot de grote edelstaal bestekmerken en is daarom minder goed verkrijgbaar dan bijvoorbeeld: Sola, Keltum of WMF bestek. Maar Auerhahn bestek wordt online volop aangeboden en vaak nog tegen een scherpe prijs.