Gedekte tafel

Menu:

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch bestek

Het bekendste edelstaal bestek van Villeroy & Boch is Piemont.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Keltum bestek

Keltum Haags LofjeVoor bestek met de fijnste details zijn de beste materialen nodig. Het edelstalen tafelbestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal. Dit edelstaal is een hoogwaardige legering van nikkel en chroom en resulteer in roestvast vlekvrij bestek. De meslemmeten bestaan uit speciaal messenstaal, dat er voor zorgt dat de messen makkelijk te slijpen zijn. Keltum heeft ook een uitgebreid aanbod aan kinderbestek.

Keltum Fado bestek

Keltum Fado edelstaal bestekEenvoud is de kracht van Fado. In haar tijdloze ontwerp schenken de fijn geborstelde heften de hoofdrol aan het hoogglans edelstaal. Rechte randen voor een sublieme stijl. Minimalistisch design voor een maximale eetbeleving. Fado edelstaal bestek is gemaakt 18/10 edelstaal en is vaatwasserbestendig. Keltum Fado bestek is vekrijgbaar standaard 24-delig bestekset, maar ook in een zeer uitgebreide 1000-delige bestekset.

Keltum Puntfilet bestek

 Keltum Puntfile edelstaal bestekPerfectie tot in de puntjes. De delicate lelievormige steel mondt uit in een volmaakte punt. Een vorm die een verzilverde herinnering lijkt te zijn aan de dagen van de art nouveau. Puntfilet edelstaal bestek past bij met elk servies. Dit bestek van Keltum is een voorbeeld van een zeer geschikt basis tafelbestek. Het onderhoud van Keltum Puntfilet bestek is erg makkelijk. Het belangrijkste is het bestek goed afspoelen voordat u het in de vaatwasser doet.

Keltum Opera bestek

Keltum Opera edelstaal bestekOpera zingt en verhaalt. Bij zowel klassieke als moderne gelegenheden zorgt Opera voor een apotheose op uw tafel. Haar toeschouwers vestigen hun aandacht op het hart, de stem van Opera. Vervoering van voorgerecht tot dessert. Ook Keltum Opera is weer een typisch Keltum bestek geworden. Een edelstaal bestek van hoge kwaliteit met een fantastisch ontwerp. En handig voor dagelijks omdat het geschikt is voor de vaatwasser.

Keltum kinderbestek

Beatrix Potter kinderbestekEten wordt voor de kleinste tafelgasten nog leuker met een eigen Keltum bestek. U kunt uw kinderen verrassen met één van de zes kinderbesteken uit de Keltum Junior collectie, geïnspireerd op de leukste kinderfantasieën. Er bestaat van elk Keltum kinderbestek een driedelig kindercouvert van edelstaal of verzilverd staal. Het kinderbestek kan gegraveerd worden voor een persoonlijker cadeau. Leuk om te geven en leuk om te krijgen, bijvoorbeeld bij geboorte of communie. Keltum kinderbestek is net als al het andere bestek van Keltum tot in de kleinste details verfijnd.