Gedekte tafel

Menu:

Keltum Keltum Fado bestek

Bestek van Keltum worden gemaakt uit 18/10 edelstaal.

Sola Sola Haags Lofje

Sola, een uitgebreide keuze in ontwerpen van edelstaal bestek.

Iittala Iittala bestek

Iittala is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Zwilling Zwilling bestek

Zwilling heeft een uitgebreid assortiment aan edelstaal bestek.

WMF WMF bestek

WMF is de grootste en bekendste producent van edelstaal bestekken.

Meer merken
> > >

Villeroy & Boch bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch is één van de bedrijven die alles levert dat nodig is voor een mooi gedekte tafel. Zo maakt Villeroy & Boch naast edelstaal bestek ook mooi porseleinen servies en verschillende soorten wijnglazen. Het bekendste Villeroy & Boch edelstaal bestek is zonder twijfel Piemont. Dit bestek heeft een rustige en elegante uitstraling. Een andere bekende is Villeroy & Boch NewWave bestek, dat zeer strak is vorm gegeven.

Villeroy & Boch Gourmet bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch Gourmet bestek is in 2009 op de markt gebracht. Katja Bremkamp heeft dit edelstaal bestek ontworpen en het kan omschreven worden als innovatief en adembenemend. Gourmet bestek van Villeroy & Boch heeft een moderne design uitstraling en zal een echte blikvanger zijn bij u op tafel. Als u houdt van vernieuwend en unieke ontwerpen dat is dit Villeroy & Boch bestek iets voor u.

Villeroy & Boch Arpeggio bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch Arpeggio bestek is een bestek met een mooie verfijning in het heft. Deze verfijning maakt dit edelstaal bestek een mooie verschijning op een gedekte tafel. Arpeggio bestek is een Villeroy & Boch bestek dat zeer geschikt is voor het kerstdiner. Dit bestek is mooi te combineren met porseleinen serviezen van Villeroy & Boch, zoals bijvoorbeeld het bekende Villeroy & Boch Cera servies.

Villeroy & Boch Piemont bestek

Villeroy & Piemont Boch bestekVilleroy & Boch Piemont edelstaal bestek is een absolute topper van Villeroy & Boch. Dit edelstaal bestek heeft door de eenvoud een zeer elegante uitstraling en kan daardoor met vrijwel alle soorten servies, zoals Villeroy & Boch NewWave gecombineerd worden. Piemont bestek is zowel in een 24- als 30-delige bestekset te koop. Natuurlijk zijn ook lossen messen, vorken en lepels na te bestellen.

Villeroy & Boch NewWave bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch NewWave is een logische uitbreiding op het NewWave servies van Villeroy & Boch. Natuurlijk hoeft u deze twee niet te combineren, maar het resultaat is er wel naar. Het meest kenmerkende onderdeel van het Villeroy & Boch NewWave bestek is de dunne en strak vormgegeven steel. Villeroy & Boch NewWave bestek is verkrijgbaar in een 24-, 30- en 60-delige bestekset.

Villeroy & Boch Blacksmith bestek

Villeroy & Boch bestekVilleroy & Boch edelstaal bestek Villeroy & Boch Blacksmith bestek heeft een meer robuuste uitstraling dan het Piemont bestek en is daardoor meer uitgesproken verschijning op tafel. Het Blacksmith bestek staat mooi op een grof afgewerkte tafel, zo krijgt u een robuust afgewerkt geheel. Net als vrijwel alle bestekken van Villeroy & Boch is Blacksmith vaatwasserbestendig. Dit maakt het geschikt voor alledaags gebruik.