Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Woezel en Pip kinderbestek Woezel en Pip kinderbestek

De Hondjes Woezel en Pip maken eten met dit bestek leuk.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Nijntje kinderbestek

NijntjeIn de jaren 50 kwam er voor het eerst een Nijntje boek uit, naar het verhaal dat Dick Bruna zijn zoontje vertelde over een konijntje dat ze eerder die dag in de duinen van Egmond aan Zee hadden gezien. Sindsdien zijn de avonturen van de Nijntje vertaald in vele talen. En zijn er veel verschillende Nijntje producten op de markt. Zo zijn er ook Nijntje slaapkamers. Zilverstad de importeur van veel verzilverd kinderbestek heeft er voor gezorgd dat er ook Nijntje kinderbestek te koop is.

Zilverstad Nijntje kinderbestek

Nijntje kinderbestekDe figuren uit het verhaal van Nijntje staan op dit mooie verzilverde kinderbestek. Het warme kinderbestek van Zilverstad is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om cadeau te geven. De naam en geboortedatum van kind of kleinkind kan er in gegraveerd worden, waardoor het kinderbestek een nog persoonlijker word. Graveren van bestek kan het best uitgevoerd worden door een lokale juwelier, maar kan tegenwoordig ook bij online winkels.

Zilverstad Nijntje besteksets

Nijntje kinderbestekNijntje verzilverd kinderbestek is verkrijgbaar in losse onderdelen, maar ook in mooie vierdelige bestekset. Deze vierdelige bestekset bevat een vork, mes, lepel en paplepel. Naast de bestekset is er ook nog een ergonomisch gevormde lepel verkrijgbaar. Deze zilveren lepel is zo gemaakt dat deze makkelijker opgepakt en gebruikt kan worden. Alles is er aan gedaan om het eten makkelijker te maken.

Materiaal

Nijntje verzilverd kinderbestek is gemaakt van verzilverd hoogwaardig edelstaal. Alle onderdelen van dit kinderbestek zijn vaatwasserbestendig.