Gedekte tafel

Menu:

Keltum kinderbestek Keltum dieren kinderbestek

Eten wordt voor de kleinste leuker met eigen Keltum bestek.

Gero

Gero smile kinderbestek

Met Gero kinderbestek worden de kleinsten aan tafel niet vergeten.

Sesamstraat kinderbestek Sesamstraat kinderbestek

Op semsamstraat bestek staan natuurlijk Bert en Ernie.

Kikker kinderbestek Kikker kinderbestek

Kikker en vrienden staan nu op een mooi bestek van Keltum.

Meer merken
Meer thema's
> > >

Woezel en Pip

Woezel en PipWoezel en Pip een kinderboekenserie met voorlees verhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels. Woezel en Pip zijn twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Woezel is een klein jongetjes hondje, met grote flapooren, een stoere blaf en een heel klein hartje. Hij houdt van spelen, eten en slapen. Pip is een vrolijk en stoer meisje. Ze durft net wat meer dan Woezel, maar raakt helemaal overstuur als ze haar Woezel even kwijt is. Van Woezel en Pip zijn naast bestek ook speelgoed, servies en natuurlijk ook boeken verkrijgbaar. En voor de grootste Woezel en Pip fans is er natuurlijk de Woezel en Pip slaapkamer.

Woezel en Pip kinderbestek

Woezel en Pip kinderbestekDe figuren van Woezel en Pip staan op dit mooie edelsta0al kinderbestek. Dit stevige kinderbestek van Zilverstad is niet alleen leuk in gebruik, maar ook de naam en geboortedatum van uw kind kan er in gegraveerd worden. Zo wordt het bestek nog persoonlijker, wie kent niet het trotse gevoel van een eigen lepel, vork en mes hebben. Kortom leren zelfstandig eten wordt nog leuker met het kinderbestek van Woezel en Pip.

Woezel en Pip besteksets

Woezel en Pip kinderbestekWoezel en Pip kinderbestek is verkrijgbaar als los mes, vork of mes, maar ook in mooie vierdelige besteksets. De vierdelige bestekset bevat naast een vork, mes en lepel een paplepel. Naast de Woezel en Pip bestekset is er ook nog de ergonomisch gevormde lepel verkrijgbaar. Deze lepel is zo gemaak dat deze makkelijker opgepakt en gebruikt kan worden. Zodat ook de allerkleinste kunnen eten met hun eigen Woezel en Pip lepel.

Materiaal

Woezel en Pip kinderbestek is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Alle onderdelen van dit kinderbestek zijn vaatwasserbestendig. Door het gebruik van hoogwaardig edelstaal gaat dit bestek van Zilverstad langer mee.