Gedekte tafel

Menu:

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

> >

Verzilverd bestek

Verzilverd Christofle Perles bestekVerzilverd bestek wordt gemaakt door een verzilverde laag op een ondergrond van edelstaal of alpaca aan te brengen. Dit oxideert net als zilver bestek, maar heeft een kortere levensduur. Verzilverd bestek is een goedkope keuze, waneer het budget geen Zilver bestek bestek toelaat. Standaard verzilverd bestek van 900-grams kan bij normaal gebruik gemiddeld tien tot vijftien jaar gebruikt worden. Bij incidenteel gebruik, zoals een mooi gedekte tafel voor een speciale gelegenheid. is dit natuurlijk veel langer. Het voordeel van verzilverd bestek is dat de aanschaf prijs een stuk lager ligt.

Kwaliteit

Verzilverd WMF kinderbestekDe kwaliteit van verzilverd bestek wordt weergegeven in het aantal gram dat is gebruikt voor het verzilveren van 12 lepels en 12 vorken. Wanneer gesproken word over 900-grams verzilverd bestek betekent dit dat er 900 gram zilver is gebruikt voor 12 lepels en 12 vorken. 900 grams is een veel voorkomende kwaliteit, maar er zijn ook producenten meer zilver gebruiken tot 1.200 gram gebruiken in een bestekcassette. Maar meer zilver betekent ook een hogere aanschafwaarde.

Onderhoud

Verzilverd bestek poetsenZilver heeft een zuivere en glanzende uitstraling, maar onderhoud met polijstmiddelen laat een onzichtbare vetlaag op het bestek achter. Verzilverd bestek kan daarom het beste met de hand afgewassen worden. Gebruik hiervoor handwarm water met een natuurlijke zeep. Vervolgens het tafel bestek afspoelen met koud water en drogen met een zachte doek. Voor lange termijn onderhoud is het echt nodig dat u de lepels, vorken en messen gaat poetsen.

Bestek merken

De meeste producenten van zilver bestek maken ook verzilverd bestek. WMF biedt alle modelen die in zilver ook in verzilverde versie aan. Ook Eternum en Robbe & Berking bieden een ruim assortiment verzilverd bestek aan. Van Kempen en Begeer is een Nederlandse aanbieder van verzilverd bestek.