Gedekte tafel

Menu:

Van Kempen & Begeer Van Kempen & Begeer Hollands Glad

Van Kempen & Begeer maakt de mooiste bestekken uit 1e gehalte sterling zilver.

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

Haviland Haviland zilver bestek

Haviland maakt de mooiste Franse bestekken.

Meer merken
> >

Zilver bestek

Robbe & Berking Classic FabenZilver bestek is een geweldig product om aan kinderen of kleinkinderen door te geven. Het bestek kan ingegraveerd worden met de initialen, een monogram of wapen. Zo wordt een bestekset een volledig familiestuk. Door de topkwaliteit van zilver gaat een bestekcassette generaties mee, zonder waarde te verliezen. Van zowel antieke als moderne bestekken zijn vele verschillende modellen verkrijgbaar dus voor iedereen is het juiste zilveren bestek beschikbaar.

Nieuw zilver bestek

Zilver bestek Er zijn veel leveranciers van nieuw zilver bestek waaronder WMF, Robbe & Berking en Van Kempen & Begeer, maar ook vele andere. Nieuw betekent niet dat het bestek geen klassieke uitstraling kan hebben, er is keuze genoeg als het om de ontwerpen gaat, zowel klassieke als moderne en natuurlijk ook tijdloze ontwerpen. Een nieuw zilveren bestek is natuurlijk een mooi item voor op een bruidslijst, maar ook prachtig om samen voor te sparen.

Antiek zilver bestek

Zilver bestek cassetteZilver bestek gaat vele generaties mee en wordt alleen, maar meer waard. Tegenwoordig is het niet eens meer nodig om bestek te erven. Online is het aanbod van antiek zilver bestek zeer groot. Alle stijlen worden online aangeboden: brocante, Haags Lofje of tijdloos, er zijn voordelige keuzes voor ieder budget. Antiek zilveren bestekken van merken, zoals Wilkens en WMF worden nog veel aangeboden op internet.

Onderhoud

Verzilverd bestek poetsenZilver heeft een zuivere en glanzende uitstraling, maar onderhoud met polijstmiddelen laat een onzichtbare vetlaag op het bestek achter. Zilveren bestek kan daarom het beste met de hand afgewassen worden. Gebruik hiervoor warm water met een niet agressieve zeep. Vervolgens het zilveren bestek afspoelen met handwarm water en drogen met een zachte katoenen doek.