Gedekte tafel

Menu:

Robbe & Berking Robbe & Berking zilver bestek

Met een nakoop- garantie tot het jaar 2040 is Robbe & Berking uniek.

Wilkens Wilkens Swedisch Faben bestek

Door de eeuwen heen staat de naam Wilkens voor kwaliteit tafelzilver.

WMF bestek WMF zilver bestek

WMF maakt de mooiste lepels, vorken en messen.

Haviland Haviland zilver bestek

Haviland maakt de mooiste Franse bestekken.

Meer merken
> > >

Van Kempen & Begeer

Van Kempen & Begeer Haags LofjeKoninklijke van Kempen & Begeer maakt al generaties lang de mooiste zilveren tafelbestekken uit eerste gehalte sterling zilver. Van Kempen & Begeer tafelzilver uit de vorige eeuw wordt nog steeds dagelijks gebruikt. Tafelzilver behoudt zijn waarde en aantrekkingskracht van generatie op generatie. Het bedrijf is onderdeel van het grotere Keltum dat ook zeer mooi edelstaal bestek produceert.

Haags Lofje

Van Kempen & Begeer Haags LofjeHaags Lofje tafelzilver is een uitermate stijlvol model met een rijk verleden. Een bestek dat in de vorige eeuw vooral grote populariteit genoot in de welgestelde Haags kringen. Dit model dankt zijn naam aan het "Haags Lofje" als overgang van bak naar steel op de achterzijde. Een rijk en origineel ontwerp uit de Zeister school dat nog eeuwen elke mode wet zal blijven trotseren. Een model dat met recht alle lof verdient.

Hollands Glad

Van Kempen & Begeer Hollands GladDe vorm van Hollands Glad is harmonieus en de hanteerbaarheid is uitgebalanceerd. Deze perfecte combinatie maakt Van Kempen & Begeer Hollands Glad tot een sieraad op iedere tafel. Een zilveren bestek dat bij iedereen in de smaak valt, ook bij de volgende generatie en de generatie die daar weer op volgt. Het model is het erfstuk van de klassieke zilversmeden. Hollands zilverwerk op zijn best.

Prinses

Van Kempen & Begeer PrinsesVan Kempen & Begeer Prinses is een mooi zilver tafelbestek model met een ingetogen schoonheid, apart en aantrekkelijk. Een koninklijk tafelzilver met een klassiek karakter dat dateert uit de jaren 60 van de 20ste eeuw. De fraaie belijning geeft Van Kempen & Begeer Prinses bestek iets verheven en iets adellijks. Het is dan ook tafelzilver waar u vrijwel nooit op uitgekeken raakt.