Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Emma Bridgewater Emma Bridgewateraardewerk servies

Emma Bridgewater gebruikt landelijke thema's op servies.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Meer merken
> > >

Servies van Blond Amsterdam

Servies van Blond AmsterdamBlond Amsterdam is een vrolijk en kleurrijk merk uit Nederland. Blond Amsterdam heeft meerdere serviezen uitgebracht. Voor gezellige theemomenten met vriendinnen en familie is er het servies van Bla Bla (Even Bijkletsen servies). Maar Blond Amsterdam maakt meer dan alleen serviezen. Het bedrijf biedt een totaal assortiment aan producten aan. En Blond Amsterdam is sterk als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo vindt u bij Blond Amsterdam altijd wel iets moois.

Blond Amsterdam servies

Serviesgoed van Blond AmsterdamBlond Amsterdam biedt verschillende serviezen aan. I love Holland is een compleet servies bestaand uit zowel borden als een theeservies. Delfts Blond is ook een compleet servies, maar is meer bedoeld voor de buitenlandse markt. Even Bijkletsen en A cup of Blond zijn echte theeserviezen, even Bijkletsen heeft ook koffiekopjes. A cup of Blond is volledig gericht op de theedrinker. Naast een servies bestaat deze product range namelijk ook uit zes verschillende theemelanges.

Blond Amsterdam serviezen

Kerstservies van Blond AmsterdamHier onder staan de bekendste en populairste serviezen van Blond Amasterdam op een rijtje gezet. Omdat Blond Amsterdam een groeiend merk is komt het bedrijf met enige regelmaat met een nieuw servies op de markt. Dit zijn op dit moment de populairste:

Blond Amsterdam producten

Serviesgoed van Blond AmsterdamNaast serviesgoed verkoopt Blond ook notitieblokjes, dagboeken, fotoalbums, adressenboekjes en mappen. Ook heeft Blond Amsterdam een uitgebreide bedlijn uitgebracht met dekbedovertrekken, kussenslopen, pantoffels en kussens. De collectie van Blond Amsterdam is te koop in diverse online winkels. Blond Amsterdam: een blikvanger in iedere keuken, kantoor en slaapkamer. Leuk om cadeau te doen, maar ook leuk om te krijgen!

Blond Amsterdam kopen

Blond AmsterdamProducten van Blond Amsterdam zijn tegenwoordig vrijwel overal te koop. Zo ook de serviezen van Blond Amsterdam. Niet alleen in de lokale servieswinkel en warenhuis kunt u Blond Amsterdam kopen. Ook online word veel Blond Amsterdam servies te koop aan geboden. De meest logische plek om online Blond servies te kopen is natuurlijk de website. Van Blond Amsterdam. Maar ook andere online servieswinkels verkopen Blond Amsterdam servies tegen een scherpe prijs.