Gedekte tafel

Menu:

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

> > >

PiP studio! servies

PiP logoPiP heeft veel servies onderdelen in de aanbieding. Maar in tegenstelling tot veel van de grotere serviesmerken heeft PiP studio! geen vaste serviezen. Het is juist de bedoeling dat u zelf via mix & match een persoonlijk servies kan samenstellen. Dit is heel makkelijk omdat PiP daar met de keuze van kleuren en ontwerpen rekening heeft gehouden. De basiskleuren van PiP servies zijn kahki, rood en blauw. De ontwerpen hebben veelal betrekking op vogels en bloemen en zijn dus goed te combineren.

PiP Thema’s

PiP serviesPiP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken. Maar wanneer je er beter naar kijkt, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Op een mooie lentedag in het park zag PiP een wilde roos in volle bloei. Vanuit dat ene moment creëerde PiP een thema met rozen vanuit de gehele wereld. Juist doordat de thema’s van PiP aansluiten op alledaagse belevingen is servies van PiP een genot in alledaags gebruik.

Pip designs

Hier vindt u opgesomd de leukste designs van PiP Studio!.

Kleuren servies

PiP serviesAlle PiP producten hebben een zeer vrolijke uitstraling, maar als je het PiP servies goed bekijkt dan zie je dat er, maar een beperkt aantal kleuren worden gebruikt. De basis kleuren van PiP servies zijn blauw, rood en kahki, die in verschillende vormen terug komen op het servies. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basis kleuren. Zijn de verschillende ontwerpen van PiP goed te Mix & Matchen tot een servies dat helemaal bij u past.

PiP Giftbox

PIP giftboxEen van de uitgangspunten van PiP is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Dat maakt PiP servies ook meteen een mooi cadeau. U kunt natuurlijk een pakket samenstellen van losse serviesonderdelen. Maar PiP servies biedt ook een ruim assortiment aan cadeauverpakkingen aan. Waarvan voornamelijk de PiP mokken zeer populair zijn. Deze cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema’s.

PiP servies kopen

PiP serviesPiP servies is in heel Europa te koop. En is in Nederland zeer populair en dus op veel plekken te koop. Onder andere bekende warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een nog uitgebreider assortiment. Wilt u volop keuze hebben in PiP servies tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. Ook PiP studio! heeft een eigen webwinkel waar allerlei PiP producten gekocht kunnen worden.