Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Iitala Iittala aardewerk servies

Iittala is voornamelijk bekend vanwege het servies Teema.

Meer merken
> > >

Royal Boch

Royal Boch BoerenbontAl meer dan 170 jaar is Royal Boch synoniem met kwaliteit en bedrevenheid. De internationale reputatie van deze Belgische aardewerk fabriek bevestigd in La Louvière. De serviezen van Royal Boch zijn onderverdeeld in drie verschillende collecties. Zo is er Royal Boch Studio collection, dat een moderne uitstraling heeft. Er is de Royal Boch Retro collection, met een eigentijdse uitstraling. En er is de Royal Boch Classic collection, waar het bekende Boeren Bont servies onderdeel van is.

Royal Boch, boerenbont

Royal Boch BoerenbontBoerenbont is een zeer uitgebreid traditioneel basisservies en is hand beschilderd. Het ontwerp bestaat al 100 jaar. Boerenbont is één van de zeldzame overgebleven Europese basics. Het servies staat mooi op een klassiek gedekte tafel. Er zijn inmiddels moderne varianten van dit servies op de markt, zoals het Boeren Bonter servies. Ook zijn er veel andere producten met het Boeren Bont thema zoals, tafelkleden en servetten.

Royal Boch, Alhambra

Royal Boch AlhambraRoyal Boch Alhambra authentiek Europees basis servies. De meeste motieven van Royal Boch, zoals boerenbont, dateren uit de periode 1920-1930. Het ontwerp van Alhambra was al in 1867 zeer geliefd. Royal Boch Alhambra is van de hand van een Engelse kunstenaar. Het servies komt tot recht om een weelderig gedekte tafel. Met als aanvulling een klassiek bestek, zoals Haags Lofje of Classic Faden.

Royal Boch, Sorbier

Royal Boch sorbierRoyal Boch Sorbier is te verkrijgen in de kleuren granaat rood en blauw. Het ontwerp stamt uit de zelfde tijd als het boerenbont ontwerp, dus begin twintigste eeuw. Royal Boch Sorbier is gebaseerd op de art nouveau en past bij alle omstandigheden van het dagelijks leven. Dit is een servies dat degelijk is en op vrijwel iedere gedekte tafel goed zal staan. Een bestek als Königsspaten van het Duitse Wilkens.