Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood

Wedgwood wit servies

Wedgwood maakt tijdloos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Wit servies van Fürstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen wit servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch wit servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Wit servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

> > >

Wit servies

Wit serviesEen wit servies, of het nu porselein of aardewerk is, is een must voor ieder huishouden. De eenvoud en elegantie van een wit servies maakt dat het voor iedere gelegenheid te gebruiken is. De accenten kun u dan aanbrengen met de accessoires, zoals bijvoorbeel tafellinnen die u per gelegenheid kunt variëren. De kleur wit staat voor ongereptheid, volmaaktheid, reinheid en vrede.

Wit porseleinen servies

Wedgwood White ChinaVrijwel alle producenten van porselein bieden een wit basisservies aan. Het bekendste daarvan is waarschijnlijk het White China servies van Wedgwood servies. Maar ook producenten, zoals Fürstenberg en Rosenthal bieden wit servies aan. Witte serviezen zijn zowel in strakke moderne als stijlvol klassieke ontwerpen te verkrijgen. Dus wat ook uw stijl is er is altijd een wit servies dat bij past.

Wit aardewerken servies

Arabia Artica serviesNet als porselein producenten hebben de meeste fabrikanten van aardewerk serviezen mooi witte basisserviezen. Arabia heeft met een tijdloos wit servies met de toepasselijke naam Artica. Het Finse Iittala heeft met het Teema servies dat ook in het wit verkrijgbaar is een modern design servies. Teema servies is gebaseerd op basis vormen zoal vierkant, cirkel en ovaal.

Wit servies kopen

Iedere webwinkel die servies verkoopt zal meerdere witte serviezen verkopen. Omdat wit servies weinige trendgevoelig zijn gaan de ontwerpen langer mee dan van ander servies. Dit resulteert in relatief weinig aanbiedingen van wit servies. Aanbiedingen komen wel voor, maar voornamelijk in de traditionele periode na Kerst. Wil u eerder een wit servies met korting kopen let dan op serviesfabrieken die recent failliet zijn gegaan, zoals het Belgische Royal Boch. Zo kunt u voor een mooi prijs een wit basisservies kopen.