Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood

Wedgwood zwart servies

Wedgwood maakt tijdloos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Zwart servies van Fürstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen zwart servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschilderd.

Iitala Iittala zwart servies

Iittala is voornamelijk bekend vanwege het servies Teema.

Arzberg Zwart servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

> > >

Zwart servies

Zwart serviesEen zwart servies straat elegantie uit. De kleur zwart staat voor, elegantie en mysterie. Voor een formeel diner kan een zwart servies een mooi gedekte tafel helemaal afmaken. Er zijn veel verschillende soorten zwart servies, van aardewerk en porselein. De meeste zwarte serviezen hebben een moderne uitstraling, maar er zijn ook zwarte serviezen op de markt met een klassiekere uitstraling.

Zwart porseleinen servies

Wedgwood AstburyVanwege de elegante uitstraling van zwart zijn er veel producenten die zwart servies in het assortiment hebben. Een beken zeer exclusief servies met een mooi je zwart beschildering is het Astbury servies van Wedgwood. Gelukkig zijn er ook aanbieders van minder exclusief, maar wel moderne zwarte serviezen, zoals Arzberg. Arzberg biedt met het Tric een modern design servies aan dat in vele kleuren verkrijgbaar is waaronder zwart.

Zwart aardewerken servies

Wehkamp zwart serviesHet Finse Iittala met het Origa en Teema servies dat ook in het zwart verkrijgbaar is een elegant zwart servies. Teema is een bekend servies van Iittala gebaseerd op basis vormen zoal vierkant en cirkel. Veel warenhuizen, zoals V&D en M&S en online warenhuizen, zoals Wehkamp hebben mooi zwarte serviezen in de aanbieding. Dus zowel offline als online kunt u mooie zwarte serviezen vinden.

Zwart servies kopen

Zwart servies is in de basis tijdloos, maar er zijn door de jaren heen veel zwarte serviezen op de markt geweest die duidelijk een periode omschrijven. Wie kent het achthoekige zwarte servies Octime niet. Deze gedateerde serviezen zijn veelvuldig op sites als marktplaats te koop. Wilt u echter een eigentijds elegant zwart servies dan is er voor een ieder wat wils, van een zwart Wehkamp servies tot exclusief Wedgwood Astbury.