Gedekte tafel

Menu:

Rosti Mepal Rosti Mepal

Rosti Mepal is sinds de jaren 50 een synoniem voor plastic servies.

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

> >

Plastic servies

Melamine serviesPlastic of melanine servies is zeer geschikt wanneer er buiten wordt gegeten, zoals op de camping, bij een picknik of tijdens de barbeque. Het Britse Emma Bridgewater heeft mooie plastic servies dat zo meekan in de picknickmand. Plastic servies is ook handig om kinderen te leren eten, omdat het vrijwel niet stuk kan. Plastic servies is minder geschikt om te gebruiken bij een formeel diner, maar er zijn wel hele mooie plastic serviezen.

Gemakkelijk en licht

Emma Bridgwatter platsicDe belangrijkste reden om plastic of melaminie servies te gebruiken is het gemak. Plastic servies kan niet kapot vallen en is makkelijk mee te nemen en schoon te maken. Baby's en peuters leren om deze reden vaak eten met behulp van plastic borden en plastic bestek. Het is wel belangrijk dat het plastic servies voor uw baby leuke kleuren heeft. Want zo leert uw baby snel zelfstandig eten en geniet u meer van het diner met de familie.

Merken servies

Borden en bekers

Plastic bekersPlastic servies is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Maar of het nu gaat om borden, bekers en bestek of een compleet servies voor een heel gezin, plastic servies is altijd een voordelige keuze. Bij het grote publiek werd plastic servies bekend rond 1935. En sinds dien is het niet meer weg te denken uit onze keukens, al is het als kinderservies of als servies om gezellig buiten te kunnen eten.