Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Rörstrand Servies van Rörstrand

Volgens Rörstrand is kwaliteit meer dan duurzaamheid.

Johnson Brothers Johnson Brothers porselein servies

Johnson Brothers is een Britse producent van porselein servies.

Meer merken
> > >

Fürstenberg

Fürstenberg logoFürstenberg is één van Duitslands oudste producenten van porseleinen producten. Het bedrijf is vooral bekend door de porseleinen tafelserviezen en theeserviezen die het maakt. Fürstenberg maakt onder meer de klassieke servies ontwerpen van Wilhem Wagenfeld een ontwerper uit de jaren 30. Maar Fürstenberg maakt ook modern porselein dat ontworpen is door de Italiaanse ontwerper Carlo Dal Bianco.

Sieger by Fürstenberg

Sieger My ChinaSieger by Fürstenberg zijn verschillende porseleinen serviezen ontworpen door de gebroeders Sieger en gemaakt door Fürstenberg. Het design van Sieger is over de hele wereld bekend. In de porseleinen serviezen van Sieger zien we de innovativiteit van Sieger design terug. Het meest recente design servies is My China Wunderkamer. De servies wordt gemaakt door Fürstenberg en is ontworpen door Michael Sieger. Wunderkamer servies is zo ontworpen dat het lijkt of servies bestaat uit allemaal losse onderdelen die over de jaren heen bij elkaar zijn verzameld. Hier door heeft dit Fürstenberg servies een heel eigen gevoel.

Fürstenberg Carlo Dal Bianco servies

Fürstenberg Carlo Dal Bianco Este serviesHet Carlo Dal Bianco tafelservies van Fürstenberg is modern en geraffineerd. Carlo Dal Bianco is het creatieve brein van de Italiaanse mozaïek fabriek Bisazza. Hij heeft aan de basis van dit Fürstenberg design gestaan. Het Fürstenberg Carlo Dal Bianco tafelservies is in verschillende designs verkrijgbaar. Het meest in het oog springende design, van Carlo Dal Bianco, is Fürstenberg Este servies.

Fürstenberg Victoria Luise servies

Fürstenberg Victoria Luise serviesFürstenberg Victoria Luise servies is een doorontwikkeling van het bekende Fürstenberg Fürstin servies. Dit witte servies van Fürstenberg heeft strakke lijnen en is uitermate geschikt voor een feestelijk gedekte tafel. Waarbij de kleuraccenten in het tafelornament en het tafellinnen aanwezig zijn. Dit witte porseleinen servies is goed te combineren met andere serviezen van Fürstenberg. En is daarom uitermate geschikt om te dienen als basis servies om vanuit te beginnen.

Fürstenberg Wagenfeld servies

Fürstenberg Wagenfeld serviesFürstenberg Wagenfeld servies stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Fürstenberg Wagenfeld omvat zowel een tafel- als theeservies. Wilhem Wagenfeld had als motto dat gebruiksvoorwerpen mooi moesten zijn. Dit servies kreeg in 1937 een gouden medaille op de wereldtentoonstelling in Parijs. Fürstenberg Wagenfeld servies is een gewaardeerde klassieker die goed de tand des tijds goed heeft doorstaan.