Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Rörstrand Servies van Rörstrand

Volgens Rörstrand is kwaliteit meer dan duurzaamheid.

Meer merken

Royal Copenhagen

> > >

Royal Copenhagen Florica DanicaRoyal Copenhagen is de bekendste producent van porselein in Denemarken. De porseleinen serviezen van Royal Copenhagen zijn hand geschilderd en hebben daardoor een ambachtelijke uitstraling. De fabriek die eind 18de eeuw is opgericht is natuurlijk bekend van het Flora Danica ontwerp waarvoor de kunstenaars eerst een jarenlange opleiding moeten volgen. Maar dit is niet het enige servies waarom Royal Copenhagen bekend is.

Royal Copenhagen Blue Flower

Royal Copenhagen Blue FlowerHet Blue Flower is de tweede klassieker van Royal Copenhagen die gebaseerd op Fauna. Het blauw dat voor dit servies is echt sprekende kleur. Net als al het servies van Royal Copenhagen is dit ook hand geschilderd. Het bijzondere aan dit servies is dat de eigen interpretatie van de kunstenaar terug komt in de afbeelding op het servies. Kortom met dit servies koop u echt iets unieks.

Royal Copenhagen Ole

Royal Copenhagen OleMet Ole heeft Royal Copenhagen een servies dat mee kan doen in het segment modern design. Het ontwerp van Ole is afkomstig van Ole Jensen en heeft inmiddels een plek gevonden in de New York Museum of Modern Art. Voor de liefhebber van modern en design is dit servies een absolute must. Naast wit is Royal Copenhagen Ole ook in veel andere kleuren verkrijgbaar.

Royal Copenhagen Signature

Royal Copenhagen SignatureSignature is een van de moderne serviezen van Royal Copenhagen. Het ontwerp is gebaseerd op het merk dat achterop alle producten van Royal Copenhagen staan. Dit gedurfde ontwerp is niet iets wat iemand zo, maar op een tafel zet. Maar bij een juist gedekte tafel zal dit servies zeker de show stelen. Met het signature servies laat Royal Copenhagen zien dat het goed modern en klassiek kan combineren.