Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Rörstrand Servies van Rörstrand

Volgens Rörstrand is kwaliteit meer dan duurzaamheid.

Johnson Brothers Johnson Brothers porselein servies

Johnson Brothers is een Britse producent van porselein servies.

Rosenthal Rosenthal porselein servies

Rosenthal maakt het mooiste en witste porselein servies.

Meer merken
> > >

Villeroy & Boch servies

Villeroy & Boch Althea NovaVilleroy & Boch biedt een ruime keuze in serviezen aan. Van klassieke serviezen tot moderne serviezen, alle stijlen zijn goed vertegenwoordigd binnen dit zeer bekende Duitse merk. Villeroy & Boch serviezen vallen allemaal binnen hun eigen, door Villeroy & Boch gecreëerde, stijl. Voor iedere gedekte tafel en voor ieder budget heeft Villeroy & Boch een servies. Alle serviezen van Villeroy & Boch zijn natuurlijk gemaakt van het beste porselein.

Villeroy & Boch servies NewWave

Villeroy & Boch NewWaveHet ontwerp van Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd. Villeroy & Boch NewWave blijkt nu al jaren succesvol te zijn. En word steeds verder uitgebreid met nieuwe modellen, zoals Villeroy & Boch New wave Caffé. Villeroy & Boch NewWave is gemaakt is gemaakt van vitro porselein. Dit porselein is niet alleen heel sterk, maar ook zeer handig in het gebruik.

Villeroy & Boch servies Flow

Villeroy & Boch FlowVilleroy & Boch Flow is het nieuwste succesnummer uit de Villeroy & Boch servies collectie. Villeroy & Boch Flow is een onderdeel van de Villeroy & Boch Metropolitan serie waar ook de topper New Wave deel van uitmaakt. Dit moderne servies is spannend door de vloeiende lijnen en de verschillende vormen. Schalen van Villeroy & Boch Flow hebben een handig oor. Flow servies is dus naast erg mooi ook zeer functioneel.

Villeroy & Boch Urban Nature

Villeroy & Boch Urban NatureUrban Nature lijkt dan wel een sober en wit Villeroy & Boch servies, maar de typische verfijnde design elementen zijn overduidelijk aanwezig. In Villeroy & Boch Urban Nature, de naam zegt het al, is de combinatie tussen landelijke elementen en moderne, architecturale vormen terug te zien. Urban Nature is dus een uitgesproken hedendaags Villeroy & Boch servies. Urban Nature is een van de best verkopende serviezen van Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch servies Althea Nova

Villeroy & Boch Althea NovaVilleroy & Boch brengt met Althea Nova servies de traditionele country flair met een hedendaagse uitstraling. Althea Nova servies herontdekt de natuur als een toevluchtsoord en is een belichaming van de hoogste kwaliteit, zowel fris als eigentijds. Het Villeroy & Boch Althea Nova is dus uitermate geschikt voor een gezellig ontbijt met familie, zoals bijvoorbeeld met Pasen of Moederdag.

Villeroy & Boch servies Cera

 Villeroy & Boch CeraVilleroy & Boch Cera servies brengt schoonheid en charme aan de tafel, met dit innovatieve servies. Dit Villeroy & Boch servies is genoemd naar het Italiaanse woord voor was. Het resultaat van het ontwerp is een geheel organische design met vloeiende contouren, die zorgen voor een sierlijk elegant modern servies. Dit servies bevat vrijwel geen rechte lijnen en is daardoor een speels element op de mooi gedekte tafel.

Villeroy & servies Boch Arden Lane

Villeroy & Boch Arden LaneHet ontwerp van het Villeroy & Boch servies Arden Lane is gebaseerd op ontwerpen uit de jaren vijftig, maar heeft toch een hedendaagse uitstraling gekregen. Vooral het theeservies van Arden Lane springt er uit. Gecombineerd met zilveren theelepels van Villeroy & Boch heeft dit theeservies een luxueuze uitstraling. Dit Villeroy & Boch servies is zeer geschikt van mensen die genieten van een tikje klassiek.