Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

Meer merken
> >

Riedel wijnglazen

Riedel LogoRiedel is een Oostenrijkse producent van drinkglazen. Riedel is de bekendste producent van kristallen wijnglazen. De producenten Nachtmann en Spiegelau zijn onderdeel van de Riedel groep. Claus Riedel begon met het ontwerpen van wijnglazen in een periode dat in de keuken grote ontwikkelingen aan de orde waren. Riedel ontwierp de eerste wijnglazen aan het eind van de 50er jaren. Vandaag de dag zijn de ontwerpen afkomstig van zijn zoon Georg Riedel.

Riedel Vinum

Riedel Vinum wijnglazenRiedel Vinum is een collectie van machinaal geblazen wijnglazen. En is daarmee de collectie die het meest toegankelijk is voor iedereen. De wijnglazen uit de Riedel Vinum collectie zijn zo ontworpen dat de wijnglazen het beste van de druif naar boven brengen. Riedel Vinum zijn te koop in mooi sets, die ideaal zijn om als cadeau te geven. Maar deze Riedel wijnglazen worden ook als losse wijnglazen gekocht.

Riedel Sommeliers

Riedel Sommelier wijnglazen De Riedel Sommeliers collectie is de absolute topper van Riedel. Deze wijnglazen van Riedel zijn handgeblazen uit 24% loodkristal. En dus gemaakt van het beste kristal. Riedel Sommeliers is ontworpen door Claus Riedel zelf in samenwerking met Italiaanse top Sommeliers de wijnglazen uit de Riedel Sommelier collectie hebben dus de ultieme vorm om optimaal van de wijn te genieten. Dit zijn wijnglazen voor de echte wijnliefhebber.

Riedel Tyrol

Rydel Tyrol wijnglazenRiedel Tyrol is een van de nieuwste ontwerpen van Georg Riedel en stamt uit 2007. De Tyrol collectie van Riedel is voornamelijk bedoeld voor een informeel samen zijn met familie en of vrienden. De speelse vorm van de wijnglazen geeft een heel ander gevoel dan de traditionele wijnglazen uit de Sommeliers serie. Maar met als alle wijnglazen van Riedel zijn ook de glazen uit de Tyrol serie ontworpen voor een optimale wijn beleving.